• K.F. Labinoti

  • K.F. Labinoti

  • K.F. Labinoti

Nächste Spiel
FC Münsterlingen - KF Labinoti
21/05/2016 - 17:00 Hafenfeld, Scherzingen

Letztes Spiel


FC Romanshorn - KF Labinoti

Meisterschaftsspiel

Lies mehr


KF Labinoti - FC Herisau

Meisterschaftsspiel

Lies mehr


FC St. Otmar - KF Labinoti

Meisterschaftsspiel

Lies mehr


Über uns

Të nderuar Bashkatdhëtarë të respektuar Anëtarë të K.F Labinotit. Klubi Futbollistik Labinoti prej këti Sezoni 2011/12 vazhdon aktivitetet sportive në Amriswil (TG )dhe falemederon të gjith ata që ndihmuan kët Klub.Lies mehr

FanShop

Sponsoren